25 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 25/10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ

ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ! 

ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΠΟΝΙ..ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !


 
172.        ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ ---> 1 (1,70)
 
Κάπως πάει να στρίψει η ομάδα του ρομπέρτο κάρλος η Σίβασπορ (1-1-1 εντός), στα δύο τελευταία κέρδισε 1-0 την Γκεντσλέρ και έχασε παιζοντας εξαιρετικά με 3-2 στην έδρα της Μπεσίκτας. Τίποτα το ιδιαίτερο η Ριζεσπόρ. άσος. 


271.        ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΤΙΓΚΡΕ ---> 1 (1,85)
 
Μεγάλο διπλό στη Σαν Λορέντζο για την Ιντεπεντιέντε που κρατήθηκε στο -5 από την κορυφή, εντός ειναι παντοδύναμη και έχει 4-1-1 ενω ήταν κακή μόνο στο τελευταίο. Η Τίγκρε δεν ήταν  καθόλου καλή στο 1-1 με την Άρσεναλ εντός, μακριά από τη Βικτόρια έχει 1-0-4 όντας παραδοσιακά πολυ αδύναμη. Δίκαιος ο άσος στο 1,85. 


157.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ---> ΟΒΕΡ (1,45)
 
Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ που φέτος παίζει στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο σκοράροντας και με το τσουβάλι. Αναμένεται να είναι ανταγωνιστική και κόντρα στη Σίτι η οποία έρχεται από κοπιαστικό ταξίδι στη Ρωσία που της άφησε πικρή γεύση στο τέλος.Με τις επιθετικές επιδόσεις των δύο ομάδων δεν αποκλείεται να ανοίξει το ματς. οβερ! 


ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10 !
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.
ΡΩΜΑΙΟΣ.
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου