22 Οκτωβρίου 2014

CL ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 22/10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

 
Τη χτεσινή βραδιά θα τη θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό,αφού είχαμε 40 γκόλ στους αγώνες της Τρίτης. Τρείς αγώνες έληξαν με 7+.Το μόνο Under χτές ήταν αυτό του μαχητικού ΑΠΟΕΛ ο οποίος δέχτηκε το γκόλ στο τέλος του αγώνα.Τρελά αποτελέσματα, μόνο το over της Σαχτάρ πετύχαμε. Σήμερα Τετάρτη συνεχίζουμε με Champions Legaue.

172.ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ -  ΝΤΟΡΤΜΟΥΝ
Διπρόσωπη η Ντόρτμουντ, στο Τσάμπιονς Λιγκ προελαύνει και για τη Γαλατά δεν είναι θετικό το ότι προέρχεται από νέα ήττα εντός συνόρων. Οι Τούρκοι χρειάζονται τη νίκη, βολεύονται οι Βεστφαλοί να τους περιμένουν κόντρα.
Πιθανό σύνολο γκόλ (Over) στο 2,00.





173.ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΖΕΝΙΤ
Η Λεβερκούζεν είναι πολύ δυνατή στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει πετύχει έξι γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο.Το over κατρακύλησε από το 1,90 στο 1,75 και πάλι όμως δεν είναι για πέταμα λόγω του «run ‘n gun» στιλ της Λεβερκούζεν.
Το Over πρώτη μας επιλογή στο 1,60. 
 



177. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Κομβικό ματς το σημερινό για τον Ολυμπιακό, θέλει πάση θυσία να μη χάσει ώστε να κρατήσει αμείωτες τις ελπίδες του.Η Γιούβε πρέπει να πάρει αποτέλεσμα για να διατηρήσει προβάδισμα πρόκρισης, εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.
Πάμε με το (2-3) στο 2,00.



Bonus matchs

186. ΣΑΝΤΟΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 
Η Σάντος έχει (9-3-2) εντός.Η Φλου (4-3-7) εκτός.
Πρόβλεψη (1)

#ΠΡΟΕΔΡΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου