27 Νοεμβρίου 2014

BET-ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 27/11 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ



Η Βασική 3άδα για το Europa League είναι:

138. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Η ισοπαλία (ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ) δεν είναι απαραίτητα καταστροφική για την Γκινγκάμπ και σίγουρα κάθεται μια χαρά στη Φιορεντίνα.Ο τεχνικός της Φιορεντίνα προχωρά σε ροτέισον απόψε. Πιθανώς να μην τα δώσουν όλα περιμένοντας μήπως και προκύψει κάποια ευκαιρία.  
Επιλέγουμε με ρίσκο το (Χ) στο 3,00.



149. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Τα 3/4 ματς της Γκλάντμπαχ έχουν λήξει με σύνολο γκόλ (2-3).Μόνο στο εντός με τον Απόλλων Λεμεσσού σκόραρε παρπάνω (5-0). Η Βιγιαρεάλ στα εντός έδρας έχει μόνο νίκες και αυτές με μεγάλο σκόρ (4-0 και 4-1).
Επιλογή μας το Over στο 1,80.
 

142. ΡΙΕΚΚΑ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 

Η Ριέκα στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη.Σε φοβερή κατάσταση ο φορ Κράμαριτς, έχει φτάσει ήδη τα 21 γκολ στην κροατική λίγκα.Για τη Σταντάρ προέχει πάντως η είσοδος στην εξάδα, στο πρωτάθλημα και όχι τόσο η ευρωπαϊκή διάκριση. Παραμένουν στα πιτς ο βασικός στόπερ Τεϊξέιρα, ο καλός εξτρέμ Καρσελά και ο χαφ Ενόχ. Δεν ταξίδεψε στην Κροατία ο βασικότατος περιφερειακός επιθετικός Λουί, διότι προέκυψε πρόβλημα με το διαβατήριο του.Η Σταντάρ δεν είναι και η καταλληλότερη επιλογή για να πατήσεις πάνω της με σιγουριά σε μία κόντρα.
Επιλογή μας ο άσσος(1) στο 1,90.



Bonus Europa League



147.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ:
Θέλει μόνο νίκη υποδεχόμενος την Μπεσίκτας, ακόμα και η ισοπαλία θα είναι καταδικαστική στη μάχη που δίνει για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Στάικος Βεργέτης θα πορευτεί με οδηγό το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Τότεναμ όπου η ομάδα του πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ:  
Οι δυο νίκες επί της Παρτιζάν έφεραν σε θέση ισχύος την Μπεσίκτας, με ισοπαλία στην Τρίπολη περνάει στους «32».Tην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει απόψε ο Μπίλιτς, μετά το… πάθημα στο ματς της Πόλης (1-1 στο 88’) παίρνει πιο σοβαρά τον Αστέρα.

Η πτώση του διπλού μας παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευχέρεια να το κοντράρουμε, στο 2,95 ο άσσος (1).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου