3 Νοεμβρίου 2014

Bet-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ 3/11


Kαλημέρα φίλοι και φίλες,

Χτές χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι της Ουέλβα με τη Νουμάνθια. Σήμερα Δευτέρα 3/11 έχουμε τις παρακάτω στοιχηματικές επιλογές:

417. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Εύκολο έργο περιμένουμε πως θα χει σήμερα η Άαλμποργκ απέναντι στη ουραγό της βαθμολογίας Σίλκεμποργκ. Προέρχεται επίσης και από το τεράστιο διπλό βαθμών και ψυχολογίας με τη Νορτζελαντ. Φέτος έχει (2-3-1) εντός με γκόλ (6-4),ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 βαθμούς με (0-1-5) εκτός και γκόλ(1-9).
Επιλογή μας ο άσσος στο 1,50.


421. ΓΙΟΝΓΚ ΤΒΕΝΤΕ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Οι νέοι της Τβέντε δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα φέτος, κυρίως με της εντός έδρας εμφανίσεις τους και το (1-2-2) που έχουν φέτος. Αντίθετα σε τροχιά ανόδου βρίσκεται η Φόλενταμ η οποία με νίκη ανεβαίνει στη τρίτη θέση. Έχει το αήττητο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της,με (5-0-0) και γκόλ (18-1) δεν μας επιτρέπει να επιλέξουμε τίποτα άλλο από το διπλό στο 1,85.


430. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η νίκη με 3-1 επί της Αλκορκόν έδειξε δύο πράγματα, ότι η Σαραγόσα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και ότι άρχισε να έχει πιο εύκολο το γκολ. Η εικόνα που βγάζουν οι δύο ομάδες στο τερέν, δεν συγκρίνεται. Σαφέστατα ανώτερη η Σαραγόσα και ρυθμό έχει βρει και τα γκολ που της έλειπαν άρχισε να βρίσκει εύκολα και καλό ποδόσφαιρο παίζει.
Επιλογή ο άσσος (1) στο 1,95.

Καλή επιτυχία με τις επιλογές που θα κάνετε και καλή βδομάδα. #ΠΡΟΕΔΡΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου