3 Δεκεμβρίου 2014

BET-ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 3/11 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ



156. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ

Στη σκιά των επεισοδίων και του θανάτου του οπαδού του της Κορούνια, γίνετε σήμερα η αναμέτρηση για το Κύπελλο απέναντι στη Μάλαγα.Ανοιχτό το παιχνίδι στο Ριαθόρ,θα επιλέξουμε το Over στο 2,00.

164. ΣΕΛΤΙΚ - ΠΑΤΡΙΚ ΘΙΣΤΛ

Η Σέλτικ παίζει απόψε το εξ’ αναβολής με τη γειτόνισσα Πάρτικ Θιστλ, την οποία είχε συντρίψει 6-0 στο Λιγκ Καπ στα τέλη Οκτώβρη. Τέταρτο ματς σε 12 μέρες το αποψινό για τη Σέλτικ΄ με νίκη επί της Πάρτικ Θιστλ, περνά μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερσιπ, όπου μετρά πέντε σερί νίκες.Στην Πάρτικ Θιστλ προέρχονται από μεγάλο αποτέλεσμα στο κύπελλο΄ κέρδισαν εντός 2-0 τη Χάμιλτον, με συνολικά καλή εμφάνιση και το Ράιαν Στίβενσον σε μεγάλη μέρα, και προκρίθηκαν στους «16».Σχεδόν δεδομένη και σ’ αυτό το ματς η απουσία του λογιζόμενου βασικού μπακ ΜακΜίλαν, συνεχίζει εκτός ο άτυχος, ηγετικός χαφ-κάπτεν Γουέλς. Επιλογή μας το NoGoal στο 1,70.


148. ΜΕΤΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Κάτι δεν πάει καλά στα τελευταία της Μετς που έχει τρεις σερί ήττες. Ειδικά η άμυνα τρυπιέται εύκολα και στα τέσσερα τελευταία δέχθηκε από δύο φορές δύο και τρία γκολ. Στην Μπορντό τις τελευταίες μια δυο εβδομάδες άρχισαν να επιστρέφουν παίκτες που κάποιοι έλειψαν για καιρό. Αφού το πάλεψε στο 3-1 στη Μαρσέιγ, επέστρεψε στις νίκες (κέρδισε 3/4 τελευταία) με 1-0 επί της Λιλ χάρη σ’ ένα ακόμα αρτσούμπαλο γκολ του αρτσούμπαλου Ντιαμπατέ. 
Επιλογή μας το (2) στο 2,35.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου