3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ SUPER LEAGUE-ΑΝΑΛΥΣΗ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ



Τετάρτη 3/12/2014
Πανθρακικός - Πλατανιάς 15:00 NS2
Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής 17:15 NS6
Κέρκυρα - Πανιώνιος 17:15 NS4
Ατρόμητος - Βέροια 17:15 NS2
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 17:15 NS3
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:30 NS1

Πέμπτη 4/12/2014
Νίκη Βόλου - Αστέρας Τρίπολης 17:15 NS1
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός 17:15 NS2
ΟΦΗ - Εργοτέλης 19:30 NS1



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης" και έχει την ευκαιρία με νίκη να περάσει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Θα είναι εύκολο όμως για τους πρωταθλητές Ελλάδας; Μένει να φανεί στο γρασίδι.
Αγωνιστικά πάντως οι ερυθρόλευκοι ακόμα ψάχνονται, οπότε υπάρχουν σημαντικά κενά, κυρίως στην άμυνα, που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Άγγελος Αναστασιάδης από την πλευρά του είναι έξυπνος άνθρωπος και έμπειρος προπονητής γεγονός που ίσως μας δώσει έναν αρκετά ενδιαφέρον αγώνα.


 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ

Πάμε και στον "δίδυμο" Ατρόμητο. Μία ομάδα που όπως και ο Αστέρας βρίσκεται σε σταθερή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Όπως και η ομάδα της Τρίπολης, έτσι και αυτή της Αθήνας έχει την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμα νίκη απέναντι στην Βέροια που δείχνει πως έχει χάσει τον προσανατολισμό της.
Σίγουρα ενδιαφέρον παιχνίδι από δυο ομάδες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, πάνω-κάτω ίδιο στυλ ποδοσφαίρου και έμπειρους παίκτες. Ουμπίδες πάντως δεν έχει η Βέροια. Ίσως και κανείς άλλος στο πρωτάθλημα.



ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

 Είναι αυτό που λέμε στο στοίχημα "must win" παιχνίδι. Ο Πανθρακικός έχει μόλις έξι βαθμούς μετά από δέκα παιχνίδια και απέναντι στον Πλατανιά στην Κομοτηνή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Τυχόν γκέλα, ίσως φέρει πολλές αλλαγές τον Γενάρη και στο έμψυχο δυναμικό.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Τρία ματς... λουκούμι έκατσαν στην ομάδα των Ιωαννίνων. Με την αδύναμη Νίκη, τον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων και τώρα με τον -δεν σκοράρω- Λεβαδειακό.
Ο Γιάννης Πετράκης, λοιπόν, στρίβει το μουστάκι του από ικανοποίηση, αφού με νίκη ξεφεύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις και βλέπει στα κρυφά πλέι οφ.
Πρέπει να τονίσουμε επίσης πως ο ΠΑΣ δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και πέντε σερί παιχνίδια, αν και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε πολλά προβλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.
Στα ευχάριστα η επιστροφή του Σιώπη ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα.

Επιστροφές στην Κέρκυρα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.
Ο τεχνικός της Κέρκυρας, θέλει οπωσδήποτε να δει την ομάδα του να κερδίζει, καθώς έχουν περάσει δύο μήνες από την τελευταία επικράτηση της ομάδας του Ιονίου.
ΞΑΝΘΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ

Δέκα παιχνίδια, δυο γκολ παθητικό. Δεν είναι να τρελαίνεσαι; Πέρσι τέτοια εποχή κάναμε λόγο για την κακή αμυντική συμπεριφορά, φέτος η Καλλονή σπάει ρεκόρ 40 χρόνων! Απέναντι στην Ξάνθη βέβαια δύσκολα θα κρατήσει απαραβίαστη την εστία της, όμως με την επιστροφή του Καμαρά είναι πιθανόν να την δούμε να σκοράρει κιόλας.
Περιμένουμε ματς... ροντέο!Με γκέλα για την Ξάνθη σημαίνει και "αντίο" για τον Λουτσέσκου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και στηρίζονται αρκετά στα άκρα τους.
Περιμένουμε λοιπόν ένα παιχνίδι ανοιχτό που ίσως μπουν αρκετά γκολ. Χαρακτηριστικά να πούμε πως η ομάδα του Αγρινίου έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός αρέσκεται στο 2-1, 1-2 (έχει έρθει τέσσερις φορές φέτος σαν σκορ).
Σε αυτό προσθέστε τους Μάρκους Μπεργκ - Νίκο Καρέλη και Λούκα Βιγιαφάνες - Νικόλα... Μαρτίνες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρουν συνέχεια. Με νίκη πάντως ο Παναιτωλικός πλησιάζει αρκετά στα πλέι οφ. Και άντε να τον βγάλεις μετά από εκεί.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι Αρκάδες πέρασαν σαν σίφουνας από την Κρήτη και το ματς με τον Εργοτέλη με 4-1. Πλέον έχουν την ευκαιρία να φτάσουν σε μία ακόμα σχετικά εύκολη νίκη με αντίπαλο την Νίκη Βόλου.
Ο Στάικος Βεργέτης πειραματίστηκε αρκετά είναι η αλήθεια στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως πλέον έχει βρει ένα ρυθμό και ταυτόχρονα το φάρμακο για τις νίκες.
Κρατάμε όμως μία πισινή γιατί παρότι ο Αστέρας πέρασε... αέρα από την Κρήτη, δέχθηκε πολλές φάσεις. Γενικά υπάρχει ένα θεματάκι με την άμυνα.

 
ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Και οι δυο ομάδες σε δύσκολη κατάσταση. Και βαθμολογικά και οικονομικά με τους πρώτους να είναι σε σαφώς χειρότερη μοίρα. Μία νίκη λοιπόν σημαίνει καλύτερη ψυχολογία και παύση της... μουρμούρας.
Πάντως η ιστορία δείχνει πως ο ΟΦΗ δυσκολεύεται, αφού μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΠΗΓΗ:Sport24.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου