6 Δεκεμβρίου 2014

BET-ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 6/11 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ



223. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΙΝΤ

Αήττητη την τελευταία τριετία στο Γκρατς η Στουρμ κόντρα στη Ριντ. 5-1-0 ο απολογισμός της.
Σε σταθερά ανοδική πορεία η Στουρμ μετά την επιστροφή του Φόντα στον πάγκο. Φτωχό το 2-0 για να περιγράψει το πόσο εύκολα άλωσε την έδρα της Αντμίρα. Σκόραρε ξανά ο φορ Τζούριτσιν (10 γκολ).Οριακά συλλέγει βαθμούς η Ριντ. Σε εξαιρετική κατάσταση η Στουρμ και με τον Τζούριτσιν συνδεδεμένο με τα αντίπαλα δίχτυα.
Επιλογή μας ο (1) στο 1,65.



240. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΟΡΙΑΝ

Η Μπορντό με 3-1-1 στα πέντε τελευταία και μοναδική ήττα και δύσκολα στη Μαρσέιγ δείχνει να περπατάει καλά. Εντός έδρας πήρε με 1-0 τη Λιλ την περασμένη εβδομάδα αλλά μεσοβδόμαδα στο 0-0 στη Μετς ήταν τρα-γω-δί-α. Την έσωσε ο Καρασό που απέκρουσε πέναλτι στο τέλος και έτσι κράτησε το μηδέν σε δύο σερί αγώνες για μόλις πρώτη φορά φέτος. Ο Σανιόλ φρέσκαρε, θα έχει λογικά βασικούς κάποια καλά επιθετικά χαρτιά.Η Λοριάν δεν είναι κακή στα τελευταία ενώ για πρώτη φορά έχει αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Πάντως το 1-1 της Τρίτης με τη Μαρσέιγ το χρωστάει στην τύχη.
Εμπιστοσύνη στη φρεσκάδα και στη δυναμική των γηπεδούχων.Επιλογή μας ο (1).



241. ΡΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Το καλό σερί της Ρεν που κάνει τώρα (7-2-0), εύκολα μπορεί να το ξανακάνει και από την ανάποδη. Πάντως αν κερδίσει σήμερα, θα είναι η πέμπτη διαδοχική νίκη και κάτι τέτοιο έχει να πετύχει από το 2011.Προβλήματα στο άσσο με τον τερματοφύλακα Πονιέ να μην παίζει ,ο προπονητής της Μονπελιέ πήρε την απόφαση να ρίξει σήμερα τον τρίτο και αρκετά άπειρο Λιγκαλί.
Επιλογή μας ο (1) στο 1,85.



217. ΡΟΜΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόμα να κερδίσει τη Σασσουόλο και να πλησιάσει στον ένα βαθμό τη Γιουβέντους, η οποία χθες κόλλησε στο 0-0 στη Φιορεντίνα.Η Σασσουόλο διάγει τις καλύτερες στιγμές της… καριέρας της στη Serie A, έφτασε στα επτά ματς το αήττητο σερί μετά το 2-1 επί της Βερόνα.Πιστεύουμε στο (2-3) στο 2,00 αφού το 1,45 του (1) δεν μας αφήνει πολλές επιλογές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου